Διδακτικό Προσωπικό

Ο John Savidis, Ελληνοκαναδός, είναι κάτοχος πτυχίων “BA (Hons) in English Literature with Linguistics” και “BSc (Hons) in Computer Information Systems” του American College of Greece με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας και εξειδίκευση στην προετοιμασία για τις εξετάσεις σε GMAT, GRE, TOEFL, TOEIC, IELTS.

Ο Arthur Antonopoulos, Ελληνοαυστραλός, ειναι έμπειρος και πιστοποιημένος καθηγητής αγγλικών με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Monash της Μελβουρνης, Αυστραλίας. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master of Arts, και πολυετή εμπειρία σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα, σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την πιστοποίηση επιπέδου B2, C1 & C2, IELTS & TOEFL.

Η Λιακοπούλου Αγγελική κάτοχος πτυχίου Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στη Διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας» είναι έμπειρη και πιστοποιημένη καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας με πολυετή εμπειρία σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα. Ασχολείται με την πιστοποίηση όλων των επιπέδων και διπλωμάτων του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe και του αυστριακού ÖSD.

Η Μαντζαρίδη Χριστοφύλλη κάτοχος πτυχίου Γαλλικής φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι έμπειρη και πιστοποιημένη καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας με πολυετή εμπειρία στην πιστοποίηση όλων των επιπέδων DELF, DALF και των διπλωμάτων του πανεπιστημίου της Σορβόννης Sorbonne C1 C2 C3.