Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι κάθε χρόνο χρησιμοποιούν το IELTS για να διευρύνουν τις προοπτικές τους στον αγγλόφωνο κόσμο και όχι μόνο. Το IELTS αποτελεί το διεθνές διαβατήριό σας στην ευκαιρία. Όποιες κι αν είναι οι προσδοκίες σας – σε σχέση με τις σπουδές σας, την καριέρα σας ή τη ζωή σας γενικότερα – το IELTS μπορεί να σας βοηθήσει να τις πετύχετε. Το IELTS ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που ισχύουν διεθνώς στην αξιολόγηση γλωσσικών δεξιοτήτων και είναι σχεδιασμένο ώστε να αξιολογεί τις γλωσσικές δεξιότητες των υποψηφίων που επιθυμούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε χώρες όπου η Αγγλική γλώσσα χρησιμοποιείται ως γλώσσα επικοινωνίας.

Το IELTS είναι:

ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
Το IELTS αναγνωρίζεται και γίνεται αποδεκτό σε περισσότερους από 6.000 οργανισμούς και εκπαιδευτικές σχολές παγκοσμίως σε διάφορους τομείς. Με αυτή τη διεθνή αναγνώριση, μια καλή βαθμολογία στη εξέταση IELTS θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά περισσότερο από κάθε άλλη εξέταση. Το IELTS αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Γίνεται δεκτό από εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά καθώς και από τους Ευρωπαίους γείτονές μας όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Φιλανδία το Βέλγιο και πολλές άλλες χώρες, ως απόδειξη των απαιτούμενων γλωσσικών δεξιοτήτων. Επιπλέον πάνω από 2.500 πανεπιστημιακά ιδρύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το IELTS για εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα συμπεριλαμβανoμένων των κολλεγίων της Ivy League.

Πολλοί άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη βαθμολογία στην εξέταση IELTS για ποικίλους σκοπούς, όπως η μετανάστευση, η πρόσληψη προσωπικού, η εγγραφή σε μητρώο επαγγελματιών και η εισαγωγή σε εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών. Στην Ελλάδα, κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα και κρατικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΣΕΠ, αναγνωρίζουν το IELTS ως έγκυρο και αξιόπιστο αποδεικτικό γνώσης των Αγγλικών. Μπορείτε να βρείτε ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα, επαγγελματικοί οργανισμοί, εργοδότες και κρατικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν το IELTS με το διαδραστικό εργαλείο Global Recognition System, μέσω του οποίου μπορείτε επίσης να μάθετε ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις τους ως προς τη βαθμολογία του IELTS.